parasystävä

Runoilija Loove

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

we all should live without fear and love without limits, but damn that's hard.
 

olet aina ollut minulle tärkeä, en voi kieltää sitä
kuulin kyllä, olit puhunut minusta, mutta mitä?
myöhemmin selvisi kylmyytesi syy,
elämässä kerrankin ajattelin itseäni ja lähdin pois
ei minusta ollut sinun, teidän kanssa hyötyä
jos oikeasti olen sellainen kuin väität
kylmä, tunteeton, veemäinen ja pelle
olen pahoillani, mutten tunnista itseäni noista sanoista
tiedän kyllä mitä olet sanonut, et ymmärrä miten se sattuu
menettää sen ihmisen tuki jolta tukea ennen aina sain
ja sitten vielä kuulla tuollaista
jos sinua kiinnostaa, olen rikki, revitty auki
ulkona kylmässä, pimeässä, palasina

Selite: 
vihaan sanoja joita kuulen sinun sanoneen saat minut epäilemään itseäni
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa kerrontaa ystävästä,joka ei olekkaan ystävä vaan selkäänpuukottaja.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Loove kaukana paremmasta, vai sittenkin lähellä 28.10.2011 0 Runo
Loove parasystävä 27.10.2011 1 Runo
Loove Nimetön 27.10.2011 0 Runo
Loove Nimetön 27.10.2011 0 Runo
Loove puhelu 1.3.2011 1 Runo
Loove Nimetön 15.11.2010 0 Runo
Loove Nimetön 14.11.2010 0 Runo
Loove Nimetön 15.9.2010 0 Runo
Loove Nimetön 29.8.2010 0 Runo
Loove Nimetön 13.7.2010 2 Runo