Nimetön

Runoilija Loove

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

we all should live without fear and love without limits, but damn that's hard.
 

kun sitä vähiten odottaa, saattaa mennä rakastumaan.
niin minulle taisi käydä, elämältäni katosi väylä.
vahinkoko vain vai onko tämä kohtalo?
monia naamoja, mutta sinä olet luokseni ohjattu.
ehkä mullon ikävä vanhaa,
ehkä sainki kaikista parhaan.
onko väliä kuljenko harhaan?
jos eksyn, tulisitko pelastamaan?

Selite: 
elämä on täynnä yllätyksiä
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Loove kaukana paremmasta, vai sittenkin lähellä 28.10.2011 0 Runo
Loove parasystävä 27.10.2011 1 Runo
Loove Nimetön 27.10.2011 0 Runo
Loove Nimetön 27.10.2011 0 Runo
Loove puhelu 1.3.2011 1 Runo
Loove Nimetön 15.11.2010 0 Runo
Loove Nimetön 14.11.2010 0 Runo
Loove Nimetön 15.9.2010 0 Runo
Loove Nimetön 29.8.2010 0 Runo
Loove Nimetön 13.7.2010 2 Runo