puhelu

Runoilija Loove

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

we all should live without fear and love without limits, but damn that's hard.
 

saat minut hymyilemään
teet olostani maailman onnellisimman
saat silmäni loistamaan
teet minun sydämmessäni olevasta reijästä täyden
saat minut itkemään onnesta

tämän kaiken saat aikaan vain soittamalla
jopa sillä että näen nimesi puhelimennäytöllä
se että kuulen edes äänesi saa minut sekoamaan
sekoamaan sinuun
päivä päivältä enemmän

Selite: 
katsotaan mitä tästä seuraa.. :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno
ihastuneen
ja rakastuneen
tunteita

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Loove kaukana paremmasta, vai sittenkin lähellä 28.10.2011 0 Runo
Loove parasystävä 27.10.2011 1 Runo
Loove Nimetön 27.10.2011 0 Runo
Loove Nimetön 27.10.2011 0 Runo
Loove puhelu 1.3.2011 1 Runo
Loove Nimetön 15.11.2010 0 Runo
Loove Nimetön 14.11.2010 0 Runo
Loove Nimetön 15.9.2010 0 Runo
Loove Nimetön 29.8.2010 0 Runo
Loove Nimetön 13.7.2010 2 Runo