Nimetön

Runoilija Loove

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

we all should live without fear and love without limits, but damn that's hard.
 

en tiedä mikä minun on,
oloni on samaan aikaan kuin maahan lyödyllä,
ja samalla tunnen olevani onnekas ja onnellisin kaikista.
en osaa selittää sitä tunnetta..
ystäväni tukevat minua, joka tilanteessa.
mutta en osaa kertoa kenellekään mitään.
olen juuttunut menneisyyteen,
minun pitäisi tajuta että kaikki on jo mennyt,
kaikki se entinen on otettu minulta pois.

Selite: 
mietteissäni tein..
Kategoria: 
 

Kommentit

ristiriitaisuutta eli hyvä

hmmm. tämä on mielenkiintoinen runo.
itsellänikin on ollut samankaltaisia tunteita joskus. ristiriitaisuus on tässä hyvä asia

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Loove kaukana paremmasta, vai sittenkin lähellä 28.10.2011 0 Runo
Loove parasystävä 27.10.2011 1 Runo
Loove Nimetön 27.10.2011 0 Runo
Loove Nimetön 27.10.2011 0 Runo
Loove puhelu 1.3.2011 1 Runo
Loove Nimetön 15.11.2010 0 Runo
Loove Nimetön 14.11.2010 0 Runo
Loove Nimetön 15.9.2010 0 Runo
Loove Nimetön 29.8.2010 0 Runo
Loove Nimetön 13.7.2010 2 Runo