Mielikuva

Runoilija Seraphine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki järjestyy / niin käy joskus.
 

Jos minä saisin
olisin
se kirpeä syyspäivä

kuulaan taivaan alla
vaitonainen maaseutu
lauantai-aamuna,
jossa

puut maalautuvat
pilviä vasten,
niityt ovat sumuisia

kaukana kolisee juna

ojan penkalla
lapset leikkivät
keskittyneesti

kumisaappaat jalassaan.

Selite: 
Pau.
Kategoria: 
 

Kommentit

uih. runo maalaa kielellään kauniin maiseman lukijan mieleen. kaunista sanojen leikkiä. hieno.

Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot