Koska en osaa sanoa suoraan

Runoilija Seraphine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki järjestyy / niin käy joskus.
 

Sinä et ymmärrä, mitä minä haluan.
Sinä puhut sanoja, jotka ovat
minun tarpeideni kannalta merkityksettömiä.

Joskus tekisi mieli huutaa.

Sinä et ymmärrä enkä minä jaksa
alleviivata asioita rivien välistä
jos et itse niitä sieltä hoksaa.

Omapa on tappioni, tiedän.

Voin nostaa uhmakkaasti leukaa
kieltää sinun sanojesi arvon
nauraa ja hymyillä ivallisesti

mutta sisimmässäni tiedän
että sinulta tulleet oikeat sanat

saisivat minut kehräämään.

Se tästä tekeekin piinallista.

Mikset voisi ymmärtää minua?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot