Lapset

Runoilija Seraphine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki järjestyy / niin käy joskus.
 

Aamulla taivas oli vielä kaunis,
kuin vaaleita siveltimenvetoja taulussa
Minä tahdoin kävellä puiston halki
antaa katseeni levätä leikkivissä lapsissa

Toisinaan hengitys käy vaikeaksi,
sisältä paleltaa ja askel painaa kuin kivi
Minä en tiedä minne olen menossa
en tiedä kuka olen tai miksi olen täällä

Miksei lapsuus voisi olla ikuista,
silloin kaikki tuntuisi kauniimmalta
Minä olen vain jäätynyt vedenpinta
pohjaan uponnut, hylätty hylky

Kävelen puiston toiseen päähän
ja jään istumaan penkille, katselemaan
aamuauringon kajossa leikkiviä lapsia
Ja yritän löytää jotain kadottamaani

Selite: 
Laamat on aika kivoja eläimiä. (Liittyipä paljon asiaan !)
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana! Mullakin tulee välillä tämmönen fiilis,et haluisin vielä olla se jota joskus olin ja tuntea niin kuin lapsi.

 

Käyttäjän kaikki runot