Breaking

Runoilija Hinza

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Järjetön rakkaus pelottavan vahva
puristava voima,
sano miksi se kaiken uskoo.
Miksi se toivoo,
Miksi se kestää,
Miksei sitä hengeltä saa.
 

Im slowly giving up.
I never knew
a simple number
could contain so much evil.
I can feel myself breaking,
piece by piece.

Selite: 
Binge eating disorder
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot