Sick and twisted

Runoilija Hinza

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Järjetön rakkaus pelottavan vahva
puristava voima,
sano miksi se kaiken uskoo.
Miksi se toivoo,
Miksi se kestää,
Miksei sitä hengeltä saa.
 

Olen tunnoton.
Tyhjä.
Joskus yhtä kylmä
kuin kivi.

Katson maailmaa
eri tavalla
kuin muut.
Näen asiat
täysin mustavalkoisesti.

En osaa
tuntea
empatiaa
muita kohtaan.
Tiedän
mitä tarkoittaa
sana anteeksi,
mutta en ymmärrä
miltä tuntuu olla
pahoillaan jostain.

Tunnen olevani
vajaa, sekava
ja hajalla.
En usein ymmärrä itseäni.

Tiedän paljon,
mutta en aina osaa
liittää tunnetta
siihen tietoon.

Olen persoonaltani
epävakaa.

Selite: 
This who I am, this is who I've become.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot