Kahlittu

Runoilija Hinza

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Järjetön rakkaus pelottavan vahva
puristava voima,
sano miksi se kaiken uskoo.
Miksi se toivoo,
Miksi se kestää,
Miksei sitä hengeltä saa.
 

Tuskaa.
Maailma jatkaa pyörimistään.
Minä pysyn paikallani.
Kahlittuna
seuraan sinua.
Milloin tulen olemaan vapaa?
Kuin lintu häkissä
laulan suru virttä.
Auringon valo
ei tänäänkään yletä luokseni.
Toivo vapaudesta
pitää minut järjissäni.
Tänäänkään kukaan ei minua
tule pelastamaan.
Jospa huomenna...
Jospa...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot