kunpa tietäisin

Runoilija feebleminded

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 19.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kaikkia ei vain ole luotu olemaan onnellisia..
 

Sä sanoit että rakastat,
että mä olisin se jota niin kovasti janoat.
Kuitenkin musta tuntuu pahalta,
kuin en olisikaan sulle se oikea.
Kuin jotenkin välttelisit,
ja muita vaan nähdä haluaisit.
Tahtoisin iteseni tältä tuskalta säästää,
mutten susta irti pystykkään päästää.
leikitkö sä mulla,
onko kuitenkin toinen mielessä sulla?
En tiedä teetkö tän mulle tahallas,
sait mun mielen joka tapauksessa matalaks.
Kuinka kauan tätä kestän, en tiedä.
toivon vaan etten tätä aivan turhaan siedä.
Haluan vain sanoa,
sä oot kuitenkin mulle se ainoa.
Toivottavasti tiedät kuitenkin sen,
ilman sua elää halua en.

Selite: 
tää on huono ja tönkkö, tiedän... oli vaa pakko saada jotenki purettua pahaa oloa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot