sattuu..

Runoilija feebleminded

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 19.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kaikkia ei vain ole luotu olemaan onnellisia..
 

Muhun sattuu niin,
kun eräs toinen käpertyy sun syliin.
Muhun sattuu enemmän,
kun nään sun erääsen luovan katseen lämpimän.
Mun sydämen tunnen säröilevän ,
kun rakastat tätä toista aina vaan enemmän.
Mun sydämestä palanen irtosi,
kun erään toisen ympärille kiertyy kätesi.
Mun sydän kuoli kai kokonaan,
kun tajusin, että tän toisen haluut olla ainiaan.

Selite: 
.. :/
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot