Kyynelpisara

Runoilija Usvaraita

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.4.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen kunnossa

Viime aikoina en ole unelmoinut
Sinusta

Olen tottunut
Tähän kaikkeen

Itken vieläkin

Sanoit
Että lumihiutaleet
Sulaisivat keväällä

Itken vieläkin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi ei mikä runo.. Tää menee mulla suosikkeihin. Olen sanaton, mutta sydämessä tuntuu.

Kaunis, herkkä runo

Ihan kuin kuulisin tämän runon kuiskauksena, niin hauras ja herkkä tämä on.
Samoja fiiliksiä myös täällä...
Pidin paljon!

Haikea ja koskettava, palauttaa muistoja mieleen. Pidin kovasti

 

Käyttäjän kaikki runot