Et sinä.

Runoilija Usvaraita

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.4.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Turha enää laukoa kliseitä
tästä lähtien tärkeintä elämässäni on

hengittäminen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

lyhyessä olemuksessaan oikein hyvä. tykkään

kauniin katkera :)

Taas osut naulan kantaan!
H i e n o.

Kirjoitat tosi hyvin,
ihastuin tyyliisi.
Mahtava runo.

Vahvaa, hyvä runo

kaunis ja ehkä katkerakin, pidän muutenkin sun runoista kun ne on sopivan lyhyitä mutta sanoma on selkeä. hengitä.

Hyvä!

 

Käyttäjän kaikki runot