Bussielämä

Runoilija Usvaraita

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.4.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nousen bussista
pitkän tien jälkeen

Monia tunteja
tuijottelin ikkunaa

Joka kerta
sama heijastus

Menneisyyttäni
en voi kauemmas paeta
mieleni sisältä

Mutta

Nousen pois
oikealla pysäkillä
ja jätän pimeyden
jatkamaan matkaansa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Linja-auton ikkunassa on jotain merta syvempää sielukkuutta. Siihen eksyy, huomaa väliin itsensä, muut kulkijat, juoksevan maiseman.

Hieno runo.

Hienoa pohdintaa ja tekstin virtaa.

 

Käyttäjän kaikki runot