pettäjä

Runoilija pate

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 16.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Paljon jo nähnyt ja kokenut (kuolema meidät erottaa)
 

Helena elää miehensä kanssa avioliitossa,mutta Helena ei ole onnellinen nykyisessä suhteessa,vaan haluaa uusia kokemuksia pettämällä miestään.Hän tuntee sekä vihaa että hyvää itseään kohtaan.Pettäjän on vaikea tunnustaa tehneensä mitään väärin jos toinen osapuoli on samanlainen.Helena ei pääse irti nykyisestä miehestä,koska tunteet häntä kohtaan ovat vielä.Miksi ihminen pettää? haluaako hän huomion mieheltä? vai haluaako kokeilla omia rajoja? miksi ihmisen on vaikea tunnustaa jos pettää? Koska hän pelkää toisen reaktiota? tai hän pelkää menettävänsä toisen. Pettäminen on tuomittavaa? pettäminen satuttaa ihmistä todella paljon. Pettämisen kierteestä on vaikea päästä pois.

Selite: 
Miettikää omalle kohdalle
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot