Tuntematon mies

Runoilija pate

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 16.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Paljon jo nähnyt ja kokenut (kuolema meidät erottaa)
 

Kuljin tuttua ja turvallista rantatietä yksin omissa ajatuksissani.
Aurinko juuri laskemassa,kun vastaan tulee tuntematon mies.Hän vei minun sisimpäni,hän vei kaiken mitä minulla oli,hän vei jopa minun terveyden.
En ikinä saa elämääni takaisin. Miksi juuri minut valitsit.
Onko tämä joku kirous.Olen aivan voimaton.En jaksa elää,minulla ei ole mitään muuta kuin tuntemattoman miehen sisältö.

Selite: 
Surullista,mutta totta
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot