Aikasi oli mennä

Runoilija pate

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 16.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Paljon jo nähnyt ja kokenut (kuolema meidät erottaa)
 

Oli kaunis kesäinen päivä. Sinun tiellesi tuli ylitse pääsemätön este,jota et voinut ohittaa. Este koitui sinun kohtaloksi. Ei sinun elämäsi ollut tämän arvoinen. Elämäsi oli vasta alussa. Jätit suuren surun keskuuteemme. Sinä olet ajatuksissamme joka hetki. Emme voida antaa anteeksi tapahtunutta. Miksi juuri sinä olit hänen uhri. Haluan kirjoittaa muistot,kun en voi enään sinulle niitä sanoin sanoa. Olet meille oma suojelus enkeli siellä ylhäällä.
Suojele meitä kaikilta pahalta. Anna meille turvallinen ja valoisa tie kuljettavaksi.

Selite: 
Liikenneonnettomuus (juoppo ajoi ylitse) tytttö 18v.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot