kun olet poissa

Runoilija nightbutterfly

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 30.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

rakastan runoutta, taidetta musiikkia, historia, novelleja, piirtämistä...
 

kun olet poissa
ei syytä ole nousta ylös
ja valot en mä sytyttä
ja olkoon pimeys näissä huoneissa
kun olet pois, ei ole minua ilman sinua
mä kaipaan kätes niin hellän kosketuksen
ja jopa sen että iltaisin ärsytät
kun olet pois olen kuin pentu hukassa
kun olet pois ei ole minulla elämä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot