Joka päivä

Runoilija Suru tyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

* kukaan ei voi korvata sitä yhtä ja ainoaa oikeata rakkautta* kommatkaa pliis <3
 

Mietin sua.

Tarvitsen sua.

Rakastan sua.

Rakastelen kanssasi.

Elän kanssasi.

Olen kanssasi koko loppuelämäni.

Selite: 
Rakastan sua kulta.. Illan tulos.
Kategoria: 
 

Kommentit

I Hope so :)

 

Käyttäjän kaikki runot