SK

Runoilija Suru tyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

* kukaan ei voi korvata sitä yhtä ja ainoaa oikeata rakkautta* kommatkaa pliis <3
 

Sinä katosit minä en.

Kuljen sua ajatellen.

Mihin katosit, missä kuljet nyt?

Sitä oon miettinyt..

En oo nähny sua aikoihin,

koulussa sua oon kysellyt..

”mulle sanotiin et kunnos oot...”

Mä uskon sen mut unohda en..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot