Vuoden jokaisena päivänä

Runoilija Suru tyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

* kukaan ei voi korvata sitä yhtä ja ainoaa oikeata rakkautta* kommatkaa pliis <3
 

Unelmien poikaystävä

Herää vierestä aamulla sanoen ”huomenta rakas” suudellen ja halaten.

Sitten huokaisten nousee ylös, pukien.
auttaen, aamu 5:tä ylös..

avaa oven sanoen ” Nähdään illalla rakas”
ja lähden.

Kun tulen takaisin niin

Hän sanoo ikävöineensä koko päivän

hän on käynyt kaupassa ja tekee ruokaa rakkaalleen.
Kuuntelee miten päivä meni.

illalla hän on lähelläni ja halailee, rakastelee.

ja jos multa kysyttäis niin ilta parasta aikaa.

Selite: 
Toivon, että tämä kertomus muistuttaa sinulle että minä rakastan sinua vuoden jokaisena päivänä<3
Kategoria: 
 

Kommentit

Kenestä lie kirjoitettu <3

herkkää..

Kenestä lie kirjoitettu <3

herkkää..

 

Käyttäjän kaikki runot