Kullan häivä

Runoilija pikku-aa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oon tällanen haahuileva tyttöpieni ;)
 

Hiljaa laski valo päivän
Nähdä saatoit vielä kullan häivän
Pian hiipivät yön varjot ikkunaan
Ja suljit silmäsi uinumaan
Ikuisen unen verhot suljettiin
Jäit kaipuuna muistoihin kultaisiin

Selite: 
Ehkä runo kertoo sen kaiken oleellisimman
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot