Pimeän tullen

Runoilija pikku-aa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oon tällanen haahuileva tyttöpieni ;)
 

Illan hämärässä lähden luotasi
Päivän kauniin vietin kanssasi
Tarvitseeko se nyt jo hyvästellä?
Miksi yö vaanii meitä niin lähellä?
Emme tähän enää jäädä voi
Sillä pimeys aurinkoa jo kapaloi
Tähdet vievät minut saapuessaan
Työntävät minut pois tuikkeellaan
Katson vielä kerran taakseni
Vielä kerran näen tutun hahmosi
Kunpa saisin jäädä luoksesi
Vain kanssasi toteutan unelmani

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot