Kaipauksesta toiveisiin

Runoilija pikku-aa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oon tällanen haahuileva tyttöpieni ;)
 

Kuun valossa katselen kuvaasi
tunnen ikävän painavan
Kuinka kaipaankaan kosketustasi
sormiesi ihollani kulkevan

Halaan tyynyä, joka tuoksuu sinulta
kunpa olisit luonani
Yritän kätkeytyä tältä kaipuulta
eipä se piinaisi untani

Suutelen hentoja kasvojani peilissä
Kuvittelen huulesi omillani
Voi kun olisimme pian taas yhdessä
etkä enää lähtisi luotani

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot