Hento olento, ujot silmät

Runoilija pikku-aa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oon tällanen haahuileva tyttöpieni ;)
 

Usvaverhon takaa kurkistavat ujot silmät
Mutta mitä ne näkevät, mitä ne näkevät?

Ne näkevät pienen ja kauniin olennon
niin kovin hennon, niin hennon

Ujot silmät janoavat tuota olentoa
Sitä kaunista hentoa, kaunista hentoa

Olento vetää luokseen ujoa katsojaa
Sitä hentoa janoavaa, hentoa janoavaa

Silmät eivät voi enää vastustaa kutsua
Eivät olennosta luopua, eivät siitä luopua

Niin lähtevät he yhteiselle retkelle
Omistautuen toisilleen, vain toisilleen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot