Kyyneliin

Runoilija pikku-aa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oon tällanen haahuileva tyttöpieni ;)
 

Kyynelinä poskilla, valuu meidän tarina
Onnellista loppua ei tullutkaan
Joudun rakkaimmastani luopumaan
Kyynel kerrallaan kohti parempaa
Kun emme jaksaneet tarpeeksi rakastaa
Hauraampana kuin koskaan, suuntaan kohti tulevaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot