Kirjoita minulle tulevaisuus

Runoilija Dark light shadow

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.3.2006
Viimeksi paikalla: 5.5.2020 13:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.3.1989




Minä olen runotyttö sumuisten vuorien takaa,
tyttö, jolle todellisuus on vain harhakuvitelmaa.
Olen parantumaton romantikko, kuuhun kurkottaja ja taivaanrannan maalari.
Joskus tuntu että oon toiselta planeetalta tai ihan väärässä ajassa,
mutta silti mä rakastan tätä maailmaa.





Kiitän tuhannesti niitä jotka vaivautuvat lukemaan runojani ja tarinoitani, sekä arvostelemaan niitä.
 

Kirjoita minulle tulevaisuus. Kirjoita minulle elämä. Minä vaellan vailla päämäärää, elämääni eksyneenä. Ja alussa kaikki oli mahdollista, vain taivas rajana, ja mielikuvitus. Mutta jäin paikoilleni, valitsematta mitään. Ja tässä olen edelleen, samassa pisteessä, tuuliajolla, eikä elämälläni ole suuntaa. Mitä siis tekisin, mitä yrittäisin, minne menisin? Mikä minusta tulee, kuka minusta tulee?

Kirjoita siis minulle tulevaisuus, jotta tietäisin minne olen matkalla, jotta tietäisin mitä elämältäni etsin. Sillä vuodet ovat kuluneet, eikä menneitä hetkiä saa enää takaisin. Ja vaikka ihmiset sanovat, että aikaa on vielä, elämä edessäni odottaa, ei se silti ole aivan niin. Jokainen viivytetty hetki on pois tulevasta, ja joskus aikakin loppuu.

Jo monta vuotta kultaisesta nuoruudestani olen tuhlannut tekemättä mitään, olematta kukaan. Ei ole turha sanonta ”elä jokainen päivä kuin se olisi viimeisesi”. Jokainen mietitty ja tuuliajolla vietetty päivä on pois elämästä, siitä elämästä jota olen aina odottanut. Siitä elämästä, joka alkaa kun päätän mitä elämältäni haluan, siitä hetkestä kun päätän keskittyä yhteen asiaan kerrallaan.

Mitä iloa on seisoa huoneessa, jossa on paljon ovia, jos ei uskalla mennä niistä minnekään. Elämä on valintoja, ja minun pitäisi päättää oman elämäni suunta. Kuka minä haluan olla?

Kirjoita siis minulle tulevaisuus. Kirjoita vaikka useampia, jotta näen minne olen menossa, jotta tietäisin minkä tien valitsen. Sillä minä haluan elää. Minä haluan kuolinvuoteellani muistella niitä asioita, joita tein ja jotka koin, en niitä, jotka olisin voinut tehdä mutta joita en koskaan tehnyt. Minä haluan uskaltaa, nähdä ja kokea.

Minä haluan elää.

Selite: 
Ajattelin kirjoittaa tulevaisuuteni.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot