Kesällä

Runoilija Dark light shadow

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.3.2006
Viimeksi paikalla: 5.5.2020 13:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.3.1989




Minä olen runotyttö sumuisten vuorien takaa,
tyttö, jolle todellisuus on vain harhakuvitelmaa.
Olen parantumaton romantikko, kuuhun kurkottaja ja taivaanrannan maalari.
Joskus tuntu että oon toiselta planeetalta tai ihan väärässä ajassa,
mutta silti mä rakastan tätä maailmaa.





Kiitän tuhannesti niitä jotka vaivautuvat lukemaan runojani ja tarinoitani, sekä arvostelemaan niitä.
 

Vihreä puiston penkki ja minä
muilla penkeillä pariskuntia ja perheitä, aurinko
lapset, leivänmurut ja pulut, pariskunta naimisissa 50 vuotta
ja minä
Voiko olla yksin keskellä vilkasta kaupunkia?
suljen silmäni, eri maailmassa
olen enkä kosketa ketään
vieressäni mies syväsilmäinen, kysyy miksi olen surullinen
Minähän hymyilen!
ja ottaa minut syliinsä
Lupaat ettet enää ikinä päästä irti

Selite: 
Oothan tässä vielä huomenna?
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot