Mistä rakkaus alkaa?

Runoilija Dark light shadow

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.3.2006
Viimeksi paikalla: 5.5.2020 13:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.3.1989




Minä olen runotyttö sumuisten vuorien takaa,
tyttö, jolle todellisuus on vain harhakuvitelmaa.
Olen parantumaton romantikko, kuuhun kurkottaja ja taivaanrannan maalari.
Joskus tuntu että oon toiselta planeetalta tai ihan väärässä ajassa,
mutta silti mä rakastan tätä maailmaa.





Kiitän tuhannesti niitä jotka vaivautuvat lukemaan runojani ja tarinoitani, sekä arvostelemaan niitä.
 

Mistä kohtaa rakkaus alkaa
mihin se päättyy?
ja kuka on se ihminen, joka kävelee vastaan
pimeällä tiellä ja tarttuu kädestä?
talven ensimmäinen lumihiutale ja kevään ensimmäinen leskenlehti
ja edelleen käsi on kädessä
siitä rakkaus alkaa, siihen se päättyy

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot