Hiekka

Runoilija Dark light shadow

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.3.2006
Viimeksi paikalla: 5.5.2020 13:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.3.1989




Minä olen runotyttö sumuisten vuorien takaa,
tyttö, jolle todellisuus on vain harhakuvitelmaa.
Olen parantumaton romantikko, kuuhun kurkottaja ja taivaanrannan maalari.
Joskus tuntu että oon toiselta planeetalta tai ihan väärässä ajassa,
mutta silti mä rakastan tätä maailmaa.





Kiitän tuhannesti niitä jotka vaivautuvat lukemaan runojani ja tarinoitani, sekä arvostelemaan niitä.
 

Niin kuin hiekka sormiemme välitse
liukuu aika ohitsemme
niin kuluu aika, nopeaan, katoaa
tänään, täytyy elää, täytyy uskaltaa

Joskus muistoissamme niihin hetkiin tarraamme
ja hetken olemme elossa taas

Selite: 
Elämä on nyt.
Kategoria: 
 

Kommentit

Viisaasti pohdittu.
 

Käyttäjän kaikki runot