Nimetön

Runoilija ILIMD

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei se satu
 

Todellinen normaali elämä ei ole pilvilinnoissa ruusunterälehdillä tepastelua. Yksinäisestä tornista auringon nousua tuijottamista ruusunpunaisten lasien läpi tuijottamista. Suuria juhlia satapäisen ystäväpiirin kanssa aamutunneille asti. Todellinen elämä on julmaa ja kovaa puurtamista. Elämän juoksuhaudoissa rypemistä väistellen vihollisen kranaatteja. Todellinen elämässä ihminen juoksee itsensä hengiltä kapitalismin juoksupyörässä ja vihdoin kun tunnelin päässä näkyy valo jos ei ole lähestyvän junan valokeila tarkoittaa se sitä että juoksupyörästä ollaan siirrytty tuonpuoleiseen vastaanottamaan viimeistä tuomiota ja odottamaan siirtymistä takasin tänne maanpäälliseen helvettiin. Tähän minä uskon. Mielipiteitä on meillä kaikilla asiasta ja niin pitääkin olla. Tämä vain on minun näkemykseni ja mielipiteeni. Ei ehkä se oikea, mutta minulle se tuntuu oikealta ja siitä syystä puolustan näkemyksiäni. Tämä on minun oikeuteni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseensä.Hyvä mielipide.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
ILIMD ikuinen onni 13.2.2013 2 Runo
ILIMD kylpylä loma.. 13.2.2013 0 Runo
ILIMD rakkaus 12.3.2011 4 Runo
ILIMD Nimetön 27.2.2011 1 Runo
ILIMD öisiä mietintöjä 27.2.2011 0 Runo
ILIMD maailmani 25.4.2006 0 Runo
ILIMD harhakuvia 24.4.2006 3 Runo
ILIMD kuka kaipaa 24.4.2006 3 Runo
ILIMD ihminen 24.4.2006 0 Runo
ILIMD liima sydän 24.4.2006 0 Runo