kylpylä loma..

Runoilija ILIMD

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei se satu
 

Nyt heti täytyy ensimmäisenä sanoa etten aikaisemmin ollut kovinkaan innokas kylpylöissä kävijä. Ne vain eivät koskaan olleet tuntuneet minunlaisen ihmisen paikoilta, mutta nyt täytyy tunnustaa että kokemani iltapäivä avasi silmäni ja todellakin tulen käyttämään kyseisen kylpylä hotellin palveluja uudestaan. Että voisin valaista teitä maailmani mullistavasta tapahtumasta täytyy meidän palata ajassa taaksepäin eiliseen iltapäivään.

Hyvä ystäväni oli voittanut jonkun lehden arvonnassa hemmottelupäivän kahdelle. Totta kai hyvänä ystävänä hän ajatteli minua. Minun kaltainen perussuomalainen maalaistyttönen kun en oikein koskaan ole hemmottelusta innostunut sai ystäväni käyttää suostuttelua ja saikin minut lopulta lähtemään. En lähtenyt siksi että olisin odottanut hemmottelu iltapäivää mutakylpyineen, kasvonaamioineen ja kuorintoineen, mutta ihan vaan siksi että saisin ystäväni hiljaiseksi. Ensikertalaisen jännityksellä odotin mitä iltapäivä toisi tullessaan. Jos ei muuta niin ainakin olisin yhtä kokemusta rikkaampi päivän päättyessä. Saavuttuamme kylpylä-osastolle vastaanoton edessä meitä odotti kaksi nuorehkoa naista, joista toinen piti kädessään kahta kuohuviinilasia. Heidän pirteytensä ja palvelualttiutensa tuntui jotenkin tunkeilevalta minusta, joka ei ollut moiseen käytökseen tottunut harmaassa jokapäiväisessä arjessani. Meidät saatettiin pukuhuoneisiin, jossa ystäväni opasti minua käytännön asioissa. Ensin meitä odotti kokovartalohieronta jonka jälkeen ihohuokoset käytäisiin avaamassa höyrysaunassa. Oloni oli todella ahdistunut ja alaston kun hiivin nopeasti hierontapöydän luo vain pieni pyyhe verhoamassa alastonta vartaloani. Makasin pöydällä kun takaani kuului miehen ääni. Hän kertoi kiehtovalla aksentilla olevansa henkilökohtainen hierojani. Olin jännittynyt kuin rautakanki. Olin odottanut naishierojaa. Siitä kun viimeksi olin ollut miehen kanssa alasti samassa tilassa on vierähtänyt tovi.

Kainona ja siveellisenä ihmisenä tilanne oli minulle aivan uusi, mutta kun hän laski öljyiset lämpimät kätensä selälleni, ne jumalalliset kätensä olin sulaa vahaa. En voinut kuin nauttia. Kaikki huolet ja murheet haihtuivat mielestäni kuin taikaiskusta. Hänen siirtyessä hieromaan pakaroita ja takareisiä en enää edes muistanut hänen olevan ulkomaalaissyntyinen mies. Hänen sormensa liukuivat sisäreisilleni huomasin kiihottuvani, mutta en halunnut hänen lopettavan. Halusin hänen jatkavan. Halusin hänen menevän loppuun asti, mutta ei. Hän vain härnäsi minua tai sitten himoni jotka vuosien hillinnän jälkeen ottivat minusta vallan. Ei auttanut yhtään, vaikka kuinka yritin purra alahuultani ja puristaa pyyhettäni silti himoitsin häntä aina vain enenmän. Lämmin aalto löi lävitseni kun padot murtuivat ja en enää kyennyt hallitsemaan itseäni. Juuri kun olin valmis repimään häneltä vaatteet päältään hän lopetti ja ilmoitti olevansa valmis, mutta entäs minä. Minä en todellakaan ollut valmis. Hän ei voinut olla noin julma ja jättää minua tällä lailla kylmäksi. Verhosin itseni jälleen pyyhkeeseen ja suuntasin löylyhuoneen suuntaan, jossa jo ystäväni minua odottelikin. Onneksi huoneessa vallitseva höyryn määrä peitti näkyvyyttä niin ettei ystäväni nähnyt minua. Hyvä siksi koska hän lukee minua kuin avointa kirjaa ja olisi alkanut kiusaamaan minua asialla. Hetken päästä ystäväni poistui vedoten huonoon oloon.

En minäkään yksin jaksanut löylyissä olla joten suuntasin suihkuun. Nautin olostani yksin. Annoin lämpimän veden leikkiä vartalollani. Ajatukseni harjailivat takaisin hierojan vahvoihin käsiin. Unelmointi keskeytyi kun tunsin ne samat kädet olkapäilläni. Pidin silmiäni kiinni ja innolla odotin hänen seuraavaa siirtoaan. Määrätietoisesti hän eteni hyväilemään rintojani. Tätä todellakin voi jo sanoa kokovartalo hieronnaksi. Hänen painautuessaan minua vasten tunsin hänenkin olevan valmiina. Valmiina valloittamaan minut tässä ja nyt. Olin täysin hänen vallassaan. Halusin häntä. Himoitsin häntä. Yritin kääntyä, mutta hän esti sen. käteni ohjattiin seinää vasten ja voimakkailla otteilla hän taivutti minut asentoon jossa voisi paremmin täyttää huutavat tarpeeni. En jaksanut enää odottaa. levitin jalkojani merkiksi olevani valmis hänelle ja juuri kun hän oli antamassa minulle sen mitä olin koko ajan odottanut heräsin ääneen.
- Hei, minun nimeni on Heli ja olen henkilökohtainen hierojanne.

Tämä kaikki siis olikin ollut vain haave unta, mutta voi millaista haave unta..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
ILIMD ikuinen onni 13.2.2013 2 Runo
ILIMD kylpylä loma.. 13.2.2013 0 Runo
ILIMD rakkaus 12.3.2011 5 Runo
ILIMD Nimetön 27.2.2011 1 Runo
ILIMD öisiä mietintöjä 27.2.2011 0 Runo
ILIMD maailmani 25.4.2006 0 Runo
ILIMD ihminen 24.4.2006 0 Runo
ILIMD kuka kaipaa 24.4.2006 4 Runo
ILIMD harhakuvia 24.4.2006 4 Runo
ILIMD liima sydän 24.4.2006 0 Runo