ikuinen onni

Runoilija ILIMD

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei se satu
 

Kiittämätön ilme kasvoillasi, sarkastinen lausahdus huuliltasi.
Olen koukussa. Kylmä olemuksesi juovuttaa minut.
Olet kuin huumetta josta en saa tarpeekseni, myrkytät sieluni valheillasi.
Raatelet lihani kynsilläsi, silti saat minut vaatimaan lisää.
Ikuisesti sinun, aina valmiina.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahvaa hyvää tekstiä.

erittäin hyvä..

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
ILIMD ikuinen onni 13.2.2013 2 Runo
ILIMD kylpylä loma.. 13.2.2013 0 Runo
ILIMD rakkaus 12.3.2011 4 Runo
ILIMD Nimetön 27.2.2011 1 Runo
ILIMD öisiä mietintöjä 27.2.2011 0 Runo
ILIMD maailmani 25.4.2006 0 Runo
ILIMD harhakuvia 24.4.2006 3 Runo
ILIMD kuka kaipaa 24.4.2006 3 Runo
ILIMD ihminen 24.4.2006 0 Runo
ILIMD liima sydän 24.4.2006 0 Runo