öisiä mietintöjä

Runoilija ILIMD

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei se satu
 

Mietin tässä vain iltana eräänä, kun ei uni tullut ja seurasin pienokaiseni viatonta nukkumista. Miksi ihmiset eroaa. Mikä ajaa heidät siihen ja millaisilla syitä eroon on. Syitä on monia.
Hän petti. Voin vain kysyä mitä nainen/mies teki että toinen joutui hakemaan lohtua ja läheisyyttä toisen sylistä.
Ajauduimme vain erillemme. Mikä loi tilanteen joka sai toiset välttelemään toisiaan.
Hän vain löysi paremman. Mitä nainen/mies teki että toinen oli löytävinään paremman.
Vastauksena voisi vain sanoa että kyseessä on vain väärä parteni valinta. Erilaiset näkemykset elämästä ja yhteisestä tulevaisuudesta. Yhteisen ajan puute. Se että molemmat kovapäisesti yrittävät päästä suhteessa johtajan paikalle eivätkä osaa elää tasa-arvoisessa parisuhteessa jossa joutuu tekemään kompromisseja. Kommunikaation puute ja asioiden salailu toiselta joka johtaa luottamuksen puutteeseen yleensä ajaa parit erilleen. Kukaan ei toisaalta ole koskaan sanonut että elämä olisi helppoa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
ILIMD ikuinen onni 13.2.2013 2 Runo
ILIMD kylpylä loma.. 13.2.2013 0 Runo
ILIMD rakkaus 12.3.2011 4 Runo
ILIMD Nimetön 27.2.2011 1 Runo
ILIMD öisiä mietintöjä 27.2.2011 0 Runo
ILIMD maailmani 25.4.2006 0 Runo
ILIMD harhakuvia 24.4.2006 3 Runo
ILIMD kuka kaipaa 24.4.2006 3 Runo
ILIMD ihminen 24.4.2006 0 Runo
ILIMD liima sydän 24.4.2006 0 Runo