Mestariteos

Runoilija Sylviatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.3.2013
Viimeksi paikalla: 7.9.2016 12:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

19.03.2006 alkaen eri nimimerkillä olen täällä runoillut, pitkän tauon jälkeen tuntuu kuin palaisin kotiin.
 

Aarre

saapuu
ihmeenä
syliin
vaikeiden
vuosien jälkeen

Käärit
helmaasi suojaan
mestarillisen teoksen

Haaskalinnut
palaavat apajilleen
vuosienkin
kuluttua

yhä uudelleen
jokainen omaa
palastaan

petolinnun
nokallaan
vaativasti
repien

tajuten,
mikä hyvälle maistuu

- ei koskaan todellista arvoaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot