Rakkauttako

Runoilija Sylviatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.3.2013
Viimeksi paikalla: 7.9.2016 12:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

19.03.2006 alkaen eri nimimerkillä olen täällä runoillut, pitkän tauon jälkeen tuntuu kuin palaisin kotiin.
 

Jos hän on siinä,
vaikka puhut surustasi
lakkaamatta

jälleen kerran kaksi tuntia

Hän silittää hiuksiasi kasvoilta
suutelee kyyneleet pois
aina uudestaan

Kysyy, vastaa, reagoi
käärii peiton mutkaan

ottaa syliin kuin perhostoukan kotelossaan

rakastelee sitten vasta,

ja

rakastaa
oikein
todella?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot