Peikon kevät

Runoilija Rakastava

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuusen alla
kolossansa
peikkopoika
mietti,
kas kevät
teki tuloaan
ja alkoi peikon
vietti

mistä löytyis
mulle eukko
tyydyttämään
halun,
vai joudunko mä
paikkahousuun
unohtaan tään
kalun

silmiänsä siristellen
peikko
kolostansa
kurkkaa,
joku kumma
rapistelee
lähel kolon
nurkkaa

ihanaisen
peikkotytön
näkee poika
siellä,
heti juttusille
alkaa
"taitaa ilmoi
piellä"

peikkotyttö
pörrötukka
pisamainen nenän
pää,
sisään peikon
koloon astuu
arvoitukseks loppu
jää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Veikeä saturuno peikon keväthalusta. Moni varmaan yhtyy peikon toiveisiin, kun keväällä hormonit alkavat jyllätä.

Tosi ihana

Siinäpä kepeästi ja sujuvasti kirjoitettu satu kuolemanvakavasta aiheesta. Tai en nyt tiedä ottavatko peikot ihmissuhteen puutteen niin vakavasti kuin me ihmiset.

Haluthan ne on hiirelläkin,
peikolla pippalot petissä. =:o)

...tai jos käännetään tuo loppu, niin selvähän se, siis se peikkopoika...

Hauska ja sopivasti höystettä ja nuorta lempeä :-)
Kiitos tästä!

ihana ja hauska.

 

Käyttäjän kaikki runot