Uuteen elämään

Runoilija Rakastava

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Suruni
viimeinen kyynel
vierii poskelleni,

kolkot
betoniseinät ympärilläni,

kyyneleen läpi
näen kuvasi

rakkaani,

aamu valkenee

elämäni
ensimmäinen
päivä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Nätti runo ja melkein itken<3

Tää on hieno. Ihana ajatus uudesta elämästä. Tykkään!

Kiitos runostasi, herkisti minutkin...

Elämän ensimmäinen päivä ja viimeinen kyynel, toivottavasti näin on ja olet onnellinen:-)

Yön syvinpinä hetkinä ovat kyyneleet herkässä, mutta amulla alkaa uusi päivä.

 

Käyttäjän kaikki runot