Kaipaava

Runoilija Rakastava

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tulit luoksein
myötä kevättuulen

olit lämpö
kesän helteiden,

syksyn viima
viilensi jo tunteet

pois sun kokonaan
vei talven pakkanen.

Nyt ootan kevättä
toivon että saavut

tulethan sä kera
kevättuulosen

lämmön, rakkauden
mukanasi tuoden

ja kauemmin
kuin yhden ainokaisen vuoden

mä pitäisin
sut läpi elämän.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkausrunoa kauneimmillaan <3 ^^ nättiä

Kovin nopeasti runossasi lemmenliekki viilenee. Toivotaan , että kevään lämpö liekin taas herättäisi.

Pyyteetön rakkaus kestää vuosista vuosiin.

 

Käyttäjän kaikki runot