Te ette huomaa tätä näytelmää

Runoilija Kiyomi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

liian hauras toimimaan
 

Epätoivo, unet ovat särkyneet.
Ette enää huomaa, se on kaikki näytelmää.
Kuivunut veri siloittaa käteni,
kuivuneet kyyneleet kylminä kasvoillani.

Ette ymmärrä, ette koskaan ole ymmärtäneet.
Ette koskaan tiedä varmasti.
Valheellinen onni, sekin vain näytelmää.
Arpinen minä, täynnä uusia haavoja,
tunnen kaiken särkyneen mikä joskus oli aluillaan.
Ulkokuori alkaa pettää, te ette sitä huomaa.

Teille kaikki on aina hyvin, te elätte ikuisessa paratiisissa.
Ettekä te huomaa kun toinen vuotaa verta.
Ettekä te huomaa kun toinen ei halua olla täällä enää.
Te ette huomaa tätä näytelmää, te ette tiedä mitään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyyneleet silmissä luin..
Kaunis ja koskettava, kuin suoraan minun elämästäni. Pidin!

 

Käyttäjän kaikki runot