se putosi

Runoilija Huge

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei ne karhutkaan aina murise syö ne välillä puolukoita
 

irtos, tippu. kuka tietää..
pienen pieni pala maailmaa.

tuulen kuljettamana, maan kasvattamana, auringon hoivaama, tulen polttamana.

kertoisin jos osaisin, tekisin jos pystyisin, menisin jos kykenesin.

Selite: 
maailma on täynnä väärin käsityksiä ja ymmärryksiä. se on pieni ajatus suuressa mittakaavassa
Kategoria: 
 

Kommentit

Loppulause kiinnitti huomion. hieno pätkä. ei muuten jaksa lukea ajatuksella, vaikka hyvältä kuullostaa :)

 

Käyttäjän kaikki runot