Kumpa asiat olisivat niinkuin joskus

Runoilija Huge

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei ne karhutkaan aina murise syö ne välillä puolukoita
 

mietitkö enää mua?
Olenko enään sen arvoinen
haluatko mun viereeni…
haluisin suudella sinua, katson silmiisi, kierrät katseeni,
nään kuika salaa katsot minua, luulet etten nää kun katsot minua.
nään kuinka katsoit minua niin kuin ennen.. lähestyn sinua. Katoat
karkaat viereltäni. Pelkäätkö minua? vai mitä voisi tapahtua jos antaisit minulle hetken onnen?
luuletko että haluan vain seksiä? ei kaipaan ja haluan paljon muuta.
halua suudella sinua haluan että katsot minua silmiin ja sanot että välität minusta
haluan että sanot etten voisi elää ilman minua. haluan että joku välittäisi minusta niin kuin välitit minusta joskus aikoinaan..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot