Tummat pilvet

Runoilija Juudit

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 26.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tummat pilvet
ne vain menevät,
eivät ne ajattele ketä ne kohtaavat
tai ketä ne ehkä satuttavat
ne vain menevät.

Tummat pilvet
kauaksi ne ehtivät
kunnes jonkun kohtaavat
ja hänet satuttavat.

Tuhkanharmaat pilvet
pitkään ne satavat
eivät ne anna anteeksi, jos hymyilet
koska valo ei pääse niiden lävitse

Valkoiset pilvet
tuovat lohtua paremmasta
pumpuli johon voit kasvosi hieroa
kätesi kätkeä taivaan sineen

Selite: 
Mitä nuo "tummat pilvet" ovat? Niille voi antaa eri merkityksiä - lukijan omaksi pohdittavaksi jää, ovatko ne ajatuksia, sanoja, tekoja, tunteita, ihmisiä, tapahtumia vai oikeita pilviä, vai kenties jotain muuta...
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo.

hieno runo! luepa joskus elvi sinervon pilvet, sekin on hieno

Hieno runo.

hieno runo! luepa joskus elvi sinervon pilvet, sekin on hieno

 

Käyttäjän kaikki runot