Murmeliko

Runoilija Marooned

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aamut kuin Groundhog Day:stä,
sama piipitys kännykän herätyksen,
sama torkku kytkimen painallus..
..ja kirous.

samat sanat päässä soi.. mä en jaksa, mä en jaksa!!
mut silti nousen.. paiskaan oven.. käyn eteenpäin.

Kurkistan katulampusta kuvastuvaa varjoani..
tulee pitkä.. rankka..kylmä.. talvi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot