odotus

Runoilija Marooned

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sut löysin,
taas ehkä kadotin,

sanoit hei pusuja.. huomisiin..
mä odotan..

sanojas helliä, jotka taittas kaipauksen.
syliäs, johon vaipumatta voi olla en.

siis odotan..

en muuta,
kuin kosketusta sinun.
kohtaamista sielujen..

odotusta..

unta saa mä en..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot