Hymyä

Runoilija Marooned

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kyllä nauttisin hymystä tuosta,
joka nostaisi monet murheiden suosta.

Ihmeitä en vaadi... vaan pienen hymyn,
jonka annan myös sulle..

ilon pienen sirpaleet, siitä voimaa myös mulle.. hullulle.

Joskus iloiselle, joskus maansa myyneelle.. rakkauteen pettyneille, niin monille silmille vettyneille.

Toivoon paremmasta.. uskomattomasta .. ei koskaan lakata luovuttamasta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvin kuvaat ihmisen eloa
ja kuinka pienellä eleellä
joka ei maksa mitään
hymyllä on positiivisen hyvä vaikutus

 

Käyttäjän kaikki runot