Perhospuku

Runoilija suruvaippa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.3.2014
Viimeksi paikalla: 14.4.2024 19:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Sinä tanssit halki makuukamarini seinän
siluettisi kirkas päällä puunsyytapetin
kukkakuvioisin mekois kuin perhossiivin
ojensit mulle kätesi astraalihehkuineen
lävits taivaan repien ikkunaverhot auki
utelin täskö viel'oot, vaan kuiskit hys
viittoilit minua mukaas myötäpäivään ja
yhtäkkiä unohdin että jonaki syysiltana
kolmeko vuotta sitten sinä päätit jäädä
pois muuttolintuja pakoon pysyen takana
huoneeseeni avartuneen Atlantinmeren ja
ruusumarjapotpourrin tuoksusta nostetun
aidan. Oli painajainen hävinny aaltojen
kohinaan taakse saman tuoksun niin enää
tunsin ainoastaan sun käden laskeutuvan
olkaani. Olin turvassa hetken. Etäisyys
halkesi kun jäimme siihen hetkeen missä
sinä toivotit kauniita unia ja kosketit
minua siivelläsi. Lupasin, etten unohda
sinua koskaan ja hymyillen sinä lupasit
läsnä viel'oon, on kanssasi piirreltävä
keskenjäänyttä tarinaamme
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunista

pidin todella paljon
En tietääkseni ole aiemmin runoihisi tustusnut? Tämä oli positiivinen löytö!

Runossasi, niin paljon asiaa ,että se niinkuin tempasi mukaansa, kuin kirjoitettu
mini-novelli? semmoinen missä kuvataan jopa sisustusta konkreettisin sanoin,
se herättää mielenkiinnon, ja mielikuvien seka-melskan "hyvässä mielessä!
Runo toimi kun lukee sen toisen kerran, kannattaa kokella. 
Huh ...olipa vuodatus, niin kuin ahdistava unen painajainen.
Jotain tuonpuoleista haamukuvia varjoja siipien.
Huikee lukukokemus.
runoilija on taiteilija ja taitelija on runoilija!
Ouh. Tämä kouraisi syvältä. Todella surullista, todella kaunista. Onneksi meillä ihmisillä on aina muistot ja mahdollisuus uniin.
Niin upea, jännittävä ja mysteerinen.
Koskettavaa kerrontaa.
Visuaalisestikin kaunis, puhutteleva pieni tarina.
kaunista kertomista mietin onko tämä runo vai runon muotoin syntynyt tarina mutta ehdottomasti pääset minun suosikki listaan
Todella koskettava runo. Niin surullinen ja kaunis. Kerronnan herkkyys todella kosketti. ❤️
 

Käyttäjän kaikki runot