sade

Runoilija suruvaippa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.3.2014
Viimeksi paikalla: 29.12.2023 14:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Kohti vastarantaa
minut kuin sulka siivelläsi
kanna

halki taivaan ulapan
vie kuin aalto mukavasti
mukana,

minun kädestäsi varista
kuin hiekka läpi tiimalasin
anna

minun pilvestäsi sataa,
viime kyynelehen asti
tuhkana
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo

Vahvaa runoutta..hieno!

Hieno runo

Vahvaa runoutta..hieno!

Kaunis runo.
Komeasti ryöppyää sanojesi virta. Ehyt, hyvällä rytmillä kirjoitettu kokonaisuus.
Aavistuksellisen herkkää...
Runosi herkästi koskettaa.
Voimakas runo, hienosti rytmitetty.
Huikea.
 

Käyttäjän kaikki runot