Missä on rakkaus? Pt.2

Runoilija Actos

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni runoilija, joka ei vielä(kään) hallitse kirjoitustaitoa oikein...
 

Löydämmekö sitä täydellistä

rakkautta

omiemme kehojemme sydämistä

Vaikka emme aina tarjoa lämpöä

turvallista

toisillemme hädän hetkillä

Näemmekö ollenkaan tärkeintä

elämässämme

Kun olemme kaiken keskellä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot